top of page

Verdiepende workshops

Naast onze lessenreeksen en trainingen bieden we kortere workshops aan. Ook hier werken we steeds met kleine groepjes van max. 8 deelnemers zodat de nodige aandacht en geborgenheid  gegarandeerd is. De TRE Verdieping is een regelmatig terugkerende workshop, evenals de workshop Kom in de Kracht van je Bekken.

TRE®  -  VERDIEPINGSWORKSHOP

TRE

Deze verdiepingsworkshop is enkel voor wie reeds onze TRE-basisreeks volgde of via individuele TRE-begeleiding met de techniek al vertrouwd is.

 

In kleine groepjes van maximum 8 personen gaan we TRE samen opfrissen en beoefenen, met als doel het nog meer in ons dagelijks leven te integreren. We werken ervaringsgericht en gebruiken de kracht van de groep als versterking voor de oefeningen. Met meer personen trillen werkt immers krachtiger dan wanneer je dit alleen zou doen.

 

We exploreren het proces van gewaarzijn, waarbij waarnemen en voelen centraal staan. We verdiepen ons in de werking van ons lichaamseigen trilmechanisme dat deel uitmaakt van het zelfregulerend vermogen en ervoor zorgt dat stress en trauma verwerkt worden of zelfs preventief kunnen worden voorkomen. We zetten het lichaam aan tot het loslaten van spanning om terug te keren naar een gezonde en natuurlijke balans. Er worden daarnaast extra oefeningen aangeboden om de psoasspier verder te verkennen en te ontspannen.

 

Na deze workshop ben je alvast opnieuw gemotiveerd om op regelmatige basis thuis verder aan de slag te gaan en op die manier je dagelijkse stress beter te verwerken en te zorgen voor meer rust en evenwicht in jouw leven.

TRE verdiepingsworkshop Antwerpen
traumahealing met TRE
leren ontspannen met TRE

PRAKTISCH: 

 • Datum & tijdstip: samen overeen te komen

 • Prijs: 120€/pp - 5 sessies van 1 1/2u

 • we werken in kleine groepjes van max. 3 personen (on hold)

 • Prijs: 60€ voor 50 min. (individueel)

 • om te kunnen deelnemen aan de TRE-verdieping, dien je de TRE-basisreeks gevolgd te hebben

 • wil je graag deelnemen, maar passen deze lesmomenten je niet? Contacteer ons met de dagen en uren die voor jou lukken​

Belangrijk om weten: Geen enkel van de werkvormen die hier worden aangeboden, vervangen een dokters- en/of psychologische behandeling. Het spreekt voor zich dat u bij gezondheidsproblematiek uw arts en/of psycholoog raadpleegt.   

"Je hoeft alleen maar te herkennen, alleen maar terug te keren naar je eigen bron en in jezelf te kijken. Die ontmoeting met jezelf onthult je dat je een goddelijke wezen bent”

- OSHO -

Psoas

Somatic Movement

Verlang je ernaar om helemaal jezelf te zijn? Het leven actief en creatief te omhelzen?

Wil je graag vanuit jouw keuze, vanuit jouw onafhankelijkheid en vanuit jouw kracht je creatie neerzetten? Heel uniek en vol energie?

Dan heb je de kracht en wijsheid van je bekken nodig. Je bekken is immers je bron van vruchtbaarheid en scheppingskracht. Het is de plek van waaruit je jouw leven in eigen handen kan nemen. 

 

In deze verdiepende workshop gaan we via lichaamswerk, via gebruik van onze stem, via beweging en dans, ons lijf laten trillen op de snaren van diep bewustzijn. ​Wat niet te vatten is via ons verstand en denken kan op deze manier in ons bekken aangeraakt worden. Met diep gewaarzijn gaan we voelen wat er in ons bekken leeft en wil leven. We kunnen oude ideeën die niet meer bij ons passen achterlaten en als het ware opnieuw beginnen. Een levendig proces dat hoort bij ‘leven op aarde’.

psoas workshop
bekken workshop

PRAKTISCH: 

 • Datum & Tijdstip samen overeen te komen

 • Prijs: 240€/pp - 5 sessies van 3 u

 • we werken in kleine groepjes van max. 3 personen (on hold)

 • 450€ voor 5 sessies van 1 1/2u - indien individueel gevolgd

 • open voor iedereen, bij voorkeur vertrouwd zijn met enige vorm van lichaamswerk, yoga, TRE, ...

Belangrijk om weten: Geen enkel van de werkvormen die hier worden aangeboden, vervangen een dokters- en/of psychologische behandeling. Het spreekt voor zich dat u bij gezondheidsproblematiek uw arts en/of psycholoog raadpleegt.   

Reacties van deelnemers:

"Ik had me ingeschreven om mezelf meer te verdiepen in het gebruik van mijn stem. Reeds na de eerste les was ik overtuigd! Het werken met kleine groepjes, zorgt voor een veilige, intimistische omgeving. De workshop gaf me op hollistische wijze meer inzicht in geluid en stilte en hoe ik daarmee omga. 'Niets moet' en 'alles is goed zoals het is' zijn kernbegrippen die hoog in het vaandel worden gedragen. Voor mij was dit een heel verrijkende ervaring die nog steeds doorwerkt in mijn dagelijks leven!"

Steve

"Door het bewust met klanken bezig te zijn, lukt het me beter en beter om in het nu aanwezig te zijn.  Alle oefeningen worden op een heel fijne en veilige manier aangebracht, zonder één oordeel ...  Dit gaf me een enorme vrijheid en creatieve flow, zonder enige prestatiedruk."

An Valenteyn, Cliniclown

bottom of page